Geen producten gevonden...

BANDED Amsterdam: kunst voor rond je pols met een goed verhaal.  

Unieke items met een mooi verhaal, daar houden wij van. Banded Amsterdam is zo'n uniek merk. 

De armbanden van Banded worden met de hand geproduceerd in hartje Berlijn. De productie gebeurt zoveel mogelijk op maatschappelijk en milieu verantwoorde wijze. De armbanden worden handgemaakt, dus geen machinale perfectie maar echt handwerk. Zo kan het dus zijn dat een print soms niet helemaal in het midden staat uitgelijnd. Perfecte imperfectie van handwerk.

De armbanden worden gemaakt van edelstaal – stainless steel, vrij van allergenen en nikkel. Ze zijn waterproof, UV- en krasbestendig. Het metaal dat gebruikt wordt voor de armbanden wordt getest door een onafhankelijk instituut. De coating is een milieuvriendelijk product dat onschadelijk is voor de mensen die ermee werken.

Banded kiest ervoor om de armbanden dichtbij te produceren met behulp van mensen met een psychische, lichamelijke of sociale beperking die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en soms zelfs sociaal geïsoleerd raken. Op deze wijze vinden deze mensen weer werk, eigenwaarde, sociale contacten en levensvreugde. De prijs die je betaald is een eerlijke prijs waarbij iedere armband aan een stukje herstel van een medemens bijdraagt. 

De collectie is uniseks en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden en worden in de maten S-M-L gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favoriete print te kiezen.

Vanwege de hoge doorloop en drukte in onze winkel staan de Banded Armbanden bij ons niet online. Mocht je toch interesse hebben kom dan naar onze winkel in Sluis of laat het ons weten via Mail of Whatsapp. Dan maken we foto's en kan je kijken wat je leuk vind.

HIP-PIE is BANDED... Nu jij nog!
 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »