Trendy sieraden

Trendy sieraden

Wat is de laatste sieraden trend?

Wat is op dit moment trendy en wie bepaalt eigenlijk de trends, hier de antwoorden: Trends worden al ver van te voren bedacht door de modeindustrie en de sieraden ontwerpers. Trendwatchers houden de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied in de gaten en adviseren de ontwerpers. De inspiratie bronnen zijn heel divers, materiaal, kleur, afmeting, algehele look. Uiteindelijk bepalen de klanten de trend, zij moet het sieraad mooi vinden en met liefde en trots willen dragen.

De trends van dit seizoen zijn eigenlijk een combinatie van sieraden. Hiermee bedoelen we een combinatie van twee minimalistische kettinkjes die samen één geheel zijn. Ook verschillende materialen samen in één sieraad zie je op dit moment veel. Een voorbeel is oorbel aztec goud. Mix & Match blijft ook dit seizoen dus belangrijk. Combineer sieraden voor een volledige look. 

Daarnaast zien we ook de minimalistsche vormen terug komen. Minimalistsiche sieraden zijn subtiel maar spreken voor zich zelf. Less is More is in dit geval de juiste omschrijving. Op het gebied van oorbellen zijn de studs nog steeds prominent aanwezig en de bars zijn niet meer weg te denken.

 

© 2015 - 2021 www.hip-pie.nl | sitemap | rss