Hi!

Sinds juni 2018 zijn wij de eigenaren van hip-pie.nl en begon ons nieuwe avontuur. In 2018 richtten we ons vooral op de webshop en op evenementen. In 2019 openden we naast onze webshop ook een pop-up winkel in het leuke winkelcentrum van Sluis. Sinds 15 februari hebben we een mooie vaste winkel in Sluis waar iedereen kennis kan maken met onze mooie items.

 “Ik word vrolijk van jullie winkel.” Als klanten dat zeggen dan is onze missie geslaagd.

Bij ons vind je betaalbare sieraden, accessoires en kleding met een hippievibe waar je happy van wordt. Het liefst verkopen we leuke merken met een mooi verhaal. Zoals ‘Azibi Ibiza met handgemaakte sieraden uit Nederland. Die, net als ‘Banded Amsterdam’, gemaakt worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook We love the planet met mooie producten die goed voor het milieu zijn. 

In onze winkel en webshop vind je uitbundige kleuren, maar ook voor een meer neutrale smaak kun je bij ons terecht.  Ben je op zoek naar een leuk cadeautjes voor iemand anders of juist voor jezelf dan ben je bij ons aan het juiste adres. weet je niet wat je moet geven? Kies dan voor een cadeaubon

 

Gaan jullie met ons mee op avontuur?
Via onze blog, facebook en insta houden we jullie op de hoogte! Heb je vragen of suggesties, organiseer je een leuk evenement waar ons concept goed zou passen of heb je een leuk merk dat wellicht bij ons past? Neem gerust contact met ons op. Let's go on a hip-pieu adventure.

Liefs Isabelle & Dennis

↠ We love a hippie life ↞

© 2015 - 2021 www.hip-pie.nl | sitemap | rss