Sorteer op
 • My Jewellery Armband bliksem
  My Jewellery Armband bliksem

  You can do it! Dit armbandje heeft een klein bliksemhangertje en is verpakt met een 'You can do it!' kaartje. Een lief cadeauje voor iemand die het verdient! Combineer dit armbandje met het bijpassende kettinkje.
  ∙ Armband…

  € 14,95
 • My Jewellery Armband golfje
  My Jewellery Armband golfje

  Take me into the waves! Dit te leuke armbandje met golfjes is echt wat voor jou. Met dit armbandje krijg je niet alleen zin in de zee, maar kun je ook nog de golven in omdat hij van roestvrijstaal is.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband klavertje
  My Jewellery Armband klavertje

  Dit fijne armbandje heeft een klein klavertje als bedeltje en is verpakt met een 'Thank you!' kaartje, dus té leuk om een dierbaar persoon mee te verassen!

  € 14,95
 • My Jewellery Armband klein hartje
  My Jewellery Armband klein hartje

  Especially for you! Trakteer jezelf op dit mooie minimalitische armbandje of geef het aan de persoon die je lief hebt! Het armbandje heeft een hartje als bedel & is gemaakt van roestvrij staal.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband klein kruisje
  My Jewellery Armband klein kruisje

  Dit schattige armbandje heeft een klein kruisje & is erg leuk te combineren met andere minimalistische armbandjes uit onze collectie! Een subtiel sieraad zoals dit armbandje mag zeker niet ontbreken uit jouw sieraden collectie.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband klein muntje
  My Jewellery Armband klein muntje

  Good luck! Wil jij jezelf of iemand anders geluk toewensen? Doe het met dit armbandje met geluksmuntje! Het armbandje is gemaakt van stainless steel, dus hij zal niet verkleuren & oneindig geluk blijven uitstralen.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband palmboom
  My Jewellery Armband palmboom

  TROPICAL VIBES! Dit nieuwe armbandje met palmboom geeft je helemaal summerfeelings. Deze eye-catcher kan niet ontbreken in jouw sieradenstash!

  € 14,95
 • My Jewellery Armbandje dubbel muntjes
  My Jewellery Armbandje dubbel muntjes

  Hoe leuk is dit armbandje met dubbele mutjes! Dit armbandje maakt je outfit meteen compleet.

  € 14,95
 • My Jewellery Armbandje hartjes
  My Jewellery Armbandje hartjes

  Te lief, dit armbandje met hartjes. Super leuk te combineren met andere sieraden met hartjes van My Jewellery. Geef dit schattige armbandje cadeau aan een dierbare!

  € 14,95
 • My Jewellery Armbandje kralen & parel
  My Jewellery Armbandje kralen & parel

  Pearls are always appropriate! My Jewellery heeft weer een nieuw armbandje met hele leuke kraaltjes en een stunning parel in het midden.

  € 14,95
 • My Jewellery Armbandje kralen & veertjes
  My Jewellery Armbandje kralen & veertjes

  Al summer proof? Pimp jouw armparty met dit mooie enkelbandje met kralen en veertjes! Match dit armbandje met bijpassend enkelbandje.

  € 14,95
 • My Jewellery Armbandje met gouden schelp (div kleuren)
  My Jewellery Armbandje met gouden schelp (div kleuren)

  Schelpen sieraden maken jouw summer look helemaal compleet! En dit leuke armbandje met kraaltjes en gouden schelpje is de perfecte toevoeging aan jouw outfit. Je kunt het armbandje gemakkelijk naar jouw perfecte maat verstellen

  € 6,95
 • My Jewellery Armbandje met kraaltjes en schelp
  My Jewellery Armbandje met kraaltjes en schelp

  Armbandjes met schelpen maken jouw summer look helemaal compleet! En dit leuke armbandje met kraaltjes & schelp is de perfecte toevoeging aan jouw outfit. Ben jij al summer-proof?

  € 9,95
 • My Jewellery Armbandje staafjes & parels
  My Jewellery Armbandje staafjes & parels

  How cute! Dit armbandje met staafjes & parels maakt jouw arm party helemaal compleet. Combineer dit armbandje met andere sieraden met parels en jij gaat fashionable de deur uit!

  € 14,95
 • My Jewellery Bohemian armband met bedeltjes beige
  My Jewellery Bohemian armband met bedeltjes beige

  Deze beige bohemian armband heeft gouden My Jewellery bedeltjes. De armband bohemian heeft touwtjes waarmee jij hem kunt verstellen naar jouw eigen maat. De beige armband heeft kwastjes er aan hangen.

  € 17,95
 • My Jewellery Bohemian armband met bedeltjes roze
  My Jewellery Bohemian armband met bedeltjes roze

  Deze roze bohemian armband heeft gouden My Jewellery bedeltjes. De armband bohemian heeft touwtjes waarmee jij hem kunt verstellen naar jouw eigen maat. De roze armband heeft kwastjes er aan hangen.

  € 17,95
 • My Jewellery Coin Bracelet 2.0 (goud/zilver)
  My Jewellery Coin Bracelet 2.0 (goud/zilver)

  Helemaal weg zijn wij van dit tijdloze armbandje met muntjes! Perfect te combineren met andere minimalistische sieraden of statement oorbellen, you name it. Het armbandje heeft subtiele schakels en als details kleine muntjes.

  € 17,95
 • My Jewellery Driedubbel armbandje kralen
  My Jewellery Driedubbel armbandje kralen

  The more the better! Deze driedubbele armband heeft drie verschillende laagjes. De onderste laag bestaat uit leuke kraaltjes, de laag erboven uit een grove schakelarmband en de bovenste laag uit een subtiele schakelarmband.

  € 17,95
 • My Jewellery Dubbel armbandje bloemetje
  My Jewellery Dubbel armbandje bloemetje

  Flowers are like friends, they bring color to your world! Laat dit dubbele enkelbandje nou net een bloemetje hebben. Dit enkelbandje brengt je helemaal in de tropische sferen.

  € 14,95
 • My Jewellery Lila forever connected armband
  My Jewellery Lila forever connected armband

  Unconditional love! Met deze best friends armbandjes ben je forever connected met jouw meest dierbare persoon. Aan de binnenkant van de ringetjes staat een speciale boodschap "No matter where you are, I'm connected with you".

  € 19,95
 • My Jewellery Moeder & dochter armband mini
  My Jewellery Moeder & dochter armband mini

  Unconditional love! De liefde tussen moeder & dochter is eindeloos. Naar aanleiding van alle aanvragen nu ook een moeder & dochter armbandje voor de allerkleinste! Het armbandje is al draagbaar voor dochters vanaf 2 jaar.

  € 19,95
 • My Jewellery Mother & Daughter Bracelet
  My Jewellery Mother & Daughter Bracelet

  Onze moeders zijn de liefste en dat willen we zeker laten zien! Dit cadeautje bestaat uit twee armbandjes waar een bedeltje aan hangt. De bedels zijn in de vorm van een hartje en passen precies in elkaar - té lief!

  € 19,95
 • My Jewellery Roze forever connected armband (goud/zilver)
  My Jewellery Roze forever connected armband (goud/zilver)

  Unconditional love! Met deze best friends armbandjes ben je forever connected met jouw meest dierbare persoon. Aan de binnenkant van de ringetjes staat een speciale boodschap "No matter where you are, I'm connected with you".

  € 19,95
 • My Jewellery Schakelarmband kapittelslot
  My Jewellery Schakelarmband kapittelslot

  Schakelarmbanden zijn helemaal hot & happening! Deze armband staat super stoer tussen jouw armcandy.

  € 19,95
 • My Jewellery Zwarte forever connected armband (goud/zilver)
  My Jewellery Zwarte forever connected armband (goud/zilver)

  Zet jouw bff in het zonnetje met deze vriendschaps armbandjes! Eentje voor jou en eentje voor jouw lievelingspersoon. Binnen in de ringetjes staat een speciale boodschap met "No matter where you are, I'm connected with you".

  € 19,95
 • My Jewellery Armband Rondjes
  My Jewellery Armband Rondjes

  Een fijn armbandje met kleine bedeltjes mag niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Deze armband heeft kleine rondjes,
  Fijne armband met kleine rondjes
  Verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud

  € 14,95
 • My Jewellery Armband met grote schakels
  My Jewellery Armband met grote schakels

  Wauw! Deze prachtige schakelarmband is super HOT. Deze armband met schakels is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Draag de armband in combinatie met andere sieraden en je look is helemaal compleet.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband yin yang
  My Jewellery Armband yin yang

  Balans, harmonie, dynamiek en verbondenheid is wat het Yin Yang symbool vertegenwoordigt! Dit armbandje met het Yin & Yang teken is helemaal hot en happening.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband gedraaide schakels
  My Jewellery Armband gedraaide schakels

  Schakelarmbanden zijn helemaal hot & happening! Deze armband staat super stoer tussen jouw armcandy en kun je makkelijk combineren met andere sieraden en de bijpassende ketting.

  € 15,95
 • My Jewellery Armband met wereldbol
  My Jewellery Armband met wereldbol

  Save the planet! Met deze armband kan jij de wereld aan! De armband heeft een wereldbol als bedel en is verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Ook super leuk om cadeau te geven aan een echte wereldreiziger.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband platte schakels
  My Jewellery Armband platte schakels

  Schakelarmbanden zijn helemaal hot & happening! Deze armband staat super stoer tussen jouw armcandy en kun je makkelijk combineren met andere sieraden en de bijpassende ketting.

  € 15,95
 • My Jewellery Armbandje dubbele muntjes & sterren
  My Jewellery Armbandje dubbele muntjes & sterren

  Hoe cute is dit armbandje met dubbele muntjes & sterren?! Wij zijn er helemaal verliefd op. Het armbandje is nog leuker wanneer je deze combineert met het bijpassende enkelbandje en de bijpassende choker.

  € 14,95
 • My Jewellery Bohemian armband met bedeltjes bruin
  My Jewellery Bohemian armband met bedeltjes bruin

  Deze bruine bohemian armband heeft gouden My Jewellery bedeltjes. De armband bohemian heeft touwtjes waarmee jij hem kunt verstellen naar jouw eigen maat. De bruine armband heeft kwastjes er aan hangen.

  € 17,95
 • My Jewellery Armband kleine sterretjes
  My Jewellery Armband kleine sterretjes

  Een fijn armbandje met kleine bedeltjes mag niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Deze armband heeft kleine sterretjes en is gemaakt van roestvrij staal, dus verkleurt niet!

  € 14,95
 • My Jewellery Armband Daisy
  My Jewellery Armband Daisy

  Glam on! Deze armband met een bloemetje is een echte eye-catcher tussen jouw armcandy. Combineer met andere armbanden uit de wildflower collectie voor de leukste combinaties.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband drie bloemetjes
  My Jewellery Armband drie bloemetjes

  Flower on met deze super mooie armband met drie bloemetjes uit de wild flower collectie. De armband kun je perfect combineren met alle andere sieraden uit de wild flowers collectie van My Jewellery. Wij zijn verliefd, jij ook?

  € 14,95
 • My Jewellery Armband met dream en maantje
  My Jewellery Armband met dream en maantje

  Follow your dream! Deze armband met dream en maantje is een perfect cadeau voor jouw moeder, zusje of BFF! Het armbandje met dream en maantje heeft een speciale verpakking,

  € 14,95
 • My Jewellery Armband met knoopjes
  My Jewellery Armband met knoopjes

  Val op met deze statement armband! Deze schakelarmband heeft meerdere grove knoopjes als details. Hij zal eindeloos mooi blijven, omdat hij is gemaakt van roestvrij staal. Ideaal!

  € 15,95
 • My Jewellery Armband met love en hartje
  My Jewellery Armband met love en hartje

  A lovely gift! Deze love armband is een super leuk cadeautje voor jouw geliefde. Op de verpakking van het armbandje met hartje kun jij aankruisen waarom je van diegene houdt.

  € 14,95
 • My Jewellery Armband met luck en klaver
  My Jewellery Armband met luck en klaver

  Give some luck to your special person! Deze klavertje vier armband met luck is een perfect cadeau voor jouw moeder, zusje of BFF!

  € 14,95
 • My Jewellery Grijze armband bedels & kraaltjes
  My Jewellery Grijze armband bedels & kraaltjes

  Maak jouw armparty compleet met deze armband met bedels & kraaltjes! Super leuk om te combineren met andere bangles of fijne armbandjes.

  € 17,95
 • My Jewellery Groene armband bedels & kraaltjes
  My Jewellery Groene armband bedels & kraaltjes

  Maak jouw armparty compleet met deze armband met bedels & kraaltjes! Super leuk om te combineren met andere bangles of fijne armbandjes.

  € 17,95
 • My Jewellery Joy armband met ster
  My Jewellery Joy armband met ster

  Deze joy armband met ster is een super leuk cadeautje voor jouw BFF, moeder of zusje. Op de verpakking van de armband met joy en ster kun jij aangeven, waarom jij jouw special person, dit cadeautje geeft.

  € 14,95
 • My Jewellery Multikleur kralenarmbandje sisters
  My Jewellery Multikleur kralenarmbandje sisters

  Sisters before misters! Wil je jouw zus/zusje een speciaal cadeau geven voor haar verjaardag, dan is dit armbandje dé perfecte optie! Ook super leuk om cadeau te doen aan jouw sister from another mister!

  € 8,95
 • My Jewellery Multikleur kralenarmbandje bff
  My Jewellery Multikleur kralenarmbandje bff

  Best friends forever! Hoe leuk is dit kralenarmbandje met het woord 'BFF'. Dit armbandje is perfect om jouw beste vriendin cadeau te doen. We love it!

  € 8,95
 • My Jewellery Roze kralenarmbandje mom
  My Jewellery Roze kralenarmbandje mom

  Always my mom and forever my friend! Hoe cute is dit armbandje met de tekst mom! Wil jij je moeder een keer verrassen of haar gewoon even lekker in het zonnetje zetten? Dan biedt dit armbandje de perfecte gelegenheid!

  € 8,95
 • My Jewellery Groene armband bedels & kraaltjes
  My Jewellery Groene armband bedels & kraaltjes

  Maak jouw armparty compleet met deze armband met bedels & kraaltjes! Super leuk om te combineren met andere bangles of fijne armbandjes.

  € 17,95
 • My Jewellery Oranje armband bedels & kraaltjes
  My Jewellery Oranje armband bedels & kraaltjes

  Maak jouw armparty compleet met deze armband met bedels & kraaltjes! Super leuk om te combineren met andere bangles of fijne armbandjes.

  € 17,95
 • My Jewellery zwarte armband bedels & kraaltjes
  My Jewellery zwarte armband bedels & kraaltjes

  Maak jouw armparty compleet met deze armband met bedels & kraaltjes! Super leuk om te combineren met andere bangles of fijne armbandjes.

  € 17,95
© 2015 - 2020 www.hip-pie.nl | sitemap | rss