Sorteer op
per pagina
 • My Jewellery Grote oorringetjes met parels
  My Jewellery Grote oorringetjes met parels

  Combineer deze oorringetjes met jou earparty! De oorringetjes zijn rond van vorm en de parels zitten aan de binnenkant. De oorringetjes zijn gemaakt van roestvrijstaal, dus ze verkleuren niet. Perfect toch!

  € 19,95
 • My Jewellery Lange oorhangers met parel
  My Jewellery Lange oorhangers met parel

  Deze oorhangers met parel hebben een lange hanger. De parel oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus verkleuren niet. Deze oorbellen met parel zijn mooi op zichzelf, maar ook in combinatie met andere sieraden.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met sterretje
  My Jewellery Oorringen met sterretje

  Deze oorringen met sterretjes zijn super trendy! De oorringen zijn geweldig te combineren met andere oorbellen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, dus de oorringen blijven extra lang mooi.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorbellen cactus
  My Jewellery Oorbellen cactus

  Be a cactus in a world of delicate flowers! Hoe cute zijn deze cactus oorbellen. Door het cactus bedeltje creëer jij meteen een instant earparty. We love it!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorbellen golfje
  My Jewellery Oorbellen golfje

  Summer vibes! Met deze oorbellen met golfje zul je zeker stralen deze zomer. Combineer hem met onze andere zomerse sieraden en je bent klaar om te rocken op de beach!

  € 19,95
 • My Jewellery Oorbellen Joie de vivre
  My Jewellery Oorbellen Joie de vivre

  Deze oorbellen met Joie de vivre moet je hebben! Het oorbelletje met ruitvormige bedeltje met een super leuke quote. Show jouw oren op een feestje met deze musthave!

  € 19,95
 • My Jewellery Oorbellen meloen
  My Jewellery Oorbellen meloen

  You're one in a melon! Hoe cute zijn deze oorbellen met een meloen bedeltje. Door het meloen bedeltje creëer jij meteen een instant earparty. We love it!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorbellen met gele bloemetjes kraal
  My Jewellery Oorbellen met gele bloemetjes kraal

  Flower season! Bloemetjes zijn perfect voor elke gelegenheid en deze leuke oorbelletjes met een bloemetje bieden daarom de ideale uitkomst. Draag ze bij een leuk jurkje of combineer ze met een stoer shirt.

  € 12,95
 • My Jewellery Oorringen met kleine parels
  My Jewellery Oorringen met kleine parels

  Deze oorbellen met parels zien er leuk uit op zichzelf of in een earparty! De parel oorbellen hebben kleine parels. De oorringen met parels zijn gemaakt van roestvrij staal, dus verkleuren niet!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorbellen open ster
  My Jewellery Oorbellen open ster

  It's time to shine! Met deze oorbellen in de vorm van een ster weet jij zeker dat je zult shinen! De ster is open en heeft een knopje als sluiting. Mix and match deze oorbellen met andere sieraden met sterretjes als details!

  € 14,95
 • My Jewellery Oorbellen palmboom
  My Jewellery Oorbellen palmboom

  Summer vibes! Met deze oorbellen met palmboom zul je zeker stralen deze zomer. Combineer hem met onze andere zomerse sieraden en je bent klaar om te rocken op de beach!

  € 19,95
 • My Jewellery Oorbellen visje
  My Jewellery Oorbellen visje

  Feeling like a fish in the sea! Hoe cute zijn deze visjes oorbellen. Door het bedeltje van een visje creëer jij meteen een instant earparty. We love it!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen vier parels
  My Jewellery Oorringen vier parels

  Deze oorhangers met parels hebben een hanger met 4 parels. Deze parel oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus verkleuren niet! Deze oorbellen met parel zijn leuk te combineren met andere oorbellen.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen bedel driehoek
  My Jewellery Oorringen bedel driehoek

  Van deze minimalistische oorbellen gaat ons hart sneller kloppen! Perfect om te combineren, deze oorringetjes hebben als hanger een bedel van een driehoekje. De oorbelletjes zijn gemaakt van roestvrij staal, dus zullen niet verkle

  € 19,95
 • My Jewellery Oorringen bolletjes en parel
  My Jewellery Oorringen bolletjes en parel

  Deze parel oorbellen zijn kleine oorringen, waardoor je ze gemakkelijk elke dag kunt dragen. De oorbellen met parel zijn gemaakt van roestvrij staal, dus verkleuren niet!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met bliksem
  My Jewellery Oorringen met bliksem

  Deze oorringen hebben een leuke bedeltje in de vorm van bliksem. Super cute en perfect te combineren met andere sieraden. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, dus ze blijven extra lang mooi. We love it!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met hartje
  My Jewellery Oorringen met hartje

  Fall in love met deze hartjes oorbellen! Combineer de oorringen met hartje samen met andere oorbellen voor de perfecte earparty. De oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus ze verkleuren niet!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met klavertje
  My Jewellery Oorringen met klavertje

  Met deze oorringen met klavertjes vier weet je zeker dat er veel geluk op je af gaat komen. De oorringen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus ze verkleuren niet. Mix en match de oorbellen voor de perfecte look. We love it!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met kruisje
  My Jewellery Oorringen met kruisje

  Hoe leuk zijn deze prachtige oorringen met kruisje?! De oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus blijven ze extra lang mooi. Creëer de perfecte earparty en combineer ze samen met andere leuke oorringetjes.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met maantje
  My Jewellery Oorringen met maantje

  Hoe schattig zijn deze oorringetjes met maantje?! Combineer deze oorbellen met andere sieraden van My Jewellery en je look is helemaal compleet.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met muntje
  My Jewellery Oorringen met muntje

  Deze geweldige oorringen hebben een geldmuntje met een koningin erop. Deze oorringetjes zijn perfect te combineren met andere oorbellen van My Jewellery. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, dus ze blijven extra lang mooi!

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen met parels
  My Jewellery Oorringen met parels

  Deze oorringen met parels zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze niet verkleuren! De parel oorbellen zijn leuk te combineren met andere parel sieraden. De oorbellen met parel zijn kleine oorringen.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorringen vliegtuigje
  My Jewellery Oorringen vliegtuigje

  Fly away! Gek op vliegen en reizen? Deze oorbellen zijn precies wat jij zoekt. Ze zijn super leuk te combineren met andere minimalistische oorbellen.

  € 19,95
 • My Jewellery Parel oorbellen met hanger
  My Jewellery Parel oorbellen met hanger

  Deze parel oorbellen hebben een langer hanger met kleine kraaltjes. De oorhangers met parel zijn gemaakt van roestvrij staal, dus verkleuren niet! Deze oorbellen met parel zullen zeker opvallen in jouw oren!

  € 15,95
 • My Jewellery Parel oorbellen met love
  My Jewellery Parel oorbellen met love

  Deze parel oorbellen hebben een hanger met love. De oorbellen met parel en love zijn geschikt voor elke dag! De oorhangers met parel zijn gemaakt van roestvrij staal, zodat ze lang mooi blijven!

  € 15,95
 • My Jewellery Studs ananas
  My Jewellery Studs ananas

  In a world full of apples be a pineapple! Hoe leuk zijn deze studs in de vorm van een ananas. Match ze met de bijpassende oorringen met een ananas bedeltje. Ben jij al klaar voor de zomer?

  € 9,95
 • My Jewellery Studs cactus
  My Jewellery Studs cactus

  Be a cactus in a world of delicate flowers! Hoe cute zijn deze cactus studs. Door het cactusje creëer jij meteen een instant earparty. We love it!

  € 9,95
 • My Jewellery Studs golfje
  My Jewellery Studs golfje

  Hoe cute zijn deze golfje studs? Super leuk om te combineren met meerdere minimalistische oorbellen. Ga jij voor goud of zilver?

  € 9,95
 • My Jewellery Studs meloen
  My Jewellery Studs meloen

  You're one in a melon! Hoe cute zijn deze meloen studs. De studs brengen je meteen helemaal in zomerse sferen. Heb je meerdere gaatjes? Combineer de studs dan met de bijpassend meloen oorringen voor een nog leuker resultaat!

  € 9,95
 • My Jewellery Studs palmboom
  My Jewellery Studs palmboom

  Summer vibes! Met deze oorbellen met palmboom zul je zeker stralen deze zomer. Combineer hem met onze andere zomerse sieraden en je bent klaar om te rocken op de beach!

  € 9,95
 • My Jewellery Studs visje
  My Jewellery Studs visje

  Feeling like a fish in the sea! Hoe cute zijn deze stud in de vorm van een visje. Door het visje creëer jij meteen een instant earparty. We love it!

  € 9,95
 • My Jewellery Studs vlinder
  My Jewellery Studs vlinder

  Feeling like a butterfly! Met deze té leuke studs in de vorm van een vlinder raak jij helemaal in de zomerse sferen. Het vlindertje is een extra cute detail & maken de oorbellen nog leuker!

  € 9,95
 • My Jewellery studs knopjes
  My Jewellery studs knopjes

  Complete your earparty! Ideaal met dit basic oorknopje. Combineer deze studjes met meerdere minimalistische oorbellen en je hebt een super fijne look.

  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van deze…

  € 9,95
 • My Jewellery studs poolster
  My Jewellery studs poolster

  Deze poolster studs zijn de perfecte accessoire voor een klassieke hemelse look. Of mix & match de oorknopjes met statement oorbellen.

  Studs poolster
  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet
  Afmeting: De lengte van de studs…

  € 9,95
 • My Jewellery studs open driehoekje
  My Jewellery studs open driehoekje

  Hoe leuk zijn deze cuties? Heel leuk om te combineren met meerdere minimalistische oorbellen voor de perfecte earparty!

  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de studs is 6 mm

  € 9,95
 • My Jewellery studs V
  My Jewellery studs V

  De V van vrouwelijk en verfijnd, deze studs zullen je look compleet maken. Draag het in een paar, of ga solo en maak een combinatie met andere studs.

  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de…

  € 9,95
 • My Jewellery studs bliksem
  My Jewellery studs bliksem

  Hoe leuk zijn deze studs in de vorm van een bliksemschicht?! Match deze stoere studs met andere oorbelletjes & you will rock!Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de studs is 9 mm

  € 9,95
 • My Jewellery studs ster
  My Jewellery studs ster

  Als een ster aan de hemel, zo glinsteren deze kleine ster studs in jouw oren. Mix & match deze beauties met andere oorbellen, voor een hemelse outfit.

  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de…

  € 9,95
 • My Jewellery studs halve maan
  My Jewellery studs halve maan

  Ga jij voor de sterren én de maan? Deze halve maan studs zijn perfect om te combineren met ons enorme assortiment aan andere studjes.

  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de studs is 6 mm

  € 9,95
 • My Jewellery studs blaadje
  My Jewellery studs blaadje

  Draag deze roestvrij stalen studs in de vorm van een blaadje met iedere outfit. Maak een complete earparty door deze studs te combineren met oorringetjes.Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de…

  € 9,95
 • My Jewellery studs veer
  My Jewellery studs veer

  Hoe cute zijn deze veertjes studs? Super leuk om te combineren met meerdere minimalistische oorbellen. Ga jij voor goud of zilver?

  Materiaal: Roestvrij staal, dus verkleurt niet!
  Afmetingen: De lengte van de studs is 1 cm

  € 9,95
 • My Jewellery Chunky chain ovaal klein
  My Jewellery Chunky chain ovaal klein

  The more chuncky the better! Hoe leuk zijn deze statement oorbellen. De oorbellen zijn helemaal hot door het ronde patroon en de extra schakels.

  € 19,95
 • My Jewellery Oorbellen yin yang
  My Jewellery Oorbellen yin yang

  Balans, harmonie, dynamiek en verbondenheid is wat het Yin Yang symbool vertegenwoordigt! Deze oorbellen met het Yin & Yang teken zijn helemaal hot en happening.

  € 15,95
 • My Jewellery Brede oorringen reliëf
  My Jewellery Brede oorringen reliëf

  Deze oorringen kunnen niet ontbreken in jouw sieraden collectie. De oorringen zijn perfect voor jouw alledaagse looks en geven je outfit een leuk extraatje. Ga jij voor goud of zilver?

  € 15,95
 • My Jewellery Chunky oorringen
  My Jewellery Chunky oorringen

  The more chuncky the better! Hoe leuk zijn deze statement oorbellen. De oorbellen zijn helemaal hot door het ronde patroon en de extra stekels.

  € 19,95
 • My Jewellery Grote 70's oorhangers mat
  My Jewellery Grote 70's oorhangers mat

  The 70’s are back! Deze grote oorringen met 70’s look creëren een statement voor jouw outfit. Een echte eyecatcher en helemaal te gek om te combineren met een little black dress.

  € 19,95
 • My Jewellery Kleine oorringen met patroon
  My Jewellery Kleine oorringen met patroon

  Deze kleine oorringen hebben een schattig patroon verwerkt in de oorring. Deze kleine oorringen met patroon zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. De oorbellen met patroon zijn geschikt voor elke gelegenheid.

  € 19,95
 • My Jewellery Oorbellen slang
  My Jewellery Oorbellen slang

  Snake alert! Hoe leuk zijn deze oorbellen met hanger in de vorm van een slang eraan?! Wij zijn er helemaal weg van!
  Tip: nog leuker wanneer je hem combineert met andere sieraden.

  € 15,95
 • My Jewellery Oorhangers met grote ringen
  My Jewellery Oorhangers met grote ringen

  Goudkleurige statement oorhangers met grote ringen. De oorhangers zijn gemaakt van metaal.

  € 19,95
 • My Jewellery Oorringen witte bloemetjes
  My Jewellery Oorringen witte bloemetjes

  Hoe cute zijn deze oorbellen met witte bloemetjes? Perfect voor een zonnige zomerdag & om te combineren met andere oorbellen! We love it.

  € 14,95
 • My Jewellery Oorringen gedraaide bolletjes groot
  My Jewellery Oorringen gedraaide bolletjes groot

  Waar ga jij deze leuke oorringen met gedraaide bolletjes mee combineren? Door het handige stekertje zijn de oorbellen gemakkelijk in en uit te doen. Voeg ze nu toe aan je winkelmandje!

  € 15,95
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2020 www.hip-pie.nl | sitemap | rss