Dromenvanger van touw met kokosnoot

13,95 Op voorraad (4)
Breng de Ibizavibe in huis met deze stoere dromenvanger van touw en kokosnoot. De dromenvanger is 12cm breed en heeft een totale lengte van 36cm. De dromenvanger wordt in Indonesie gemaakt en is van Sarana. (een gecertificeerd Fairtrade bedrijf met woona Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Breng de Ibizavibe in huis met deze stoere dromenvanger van touw en kokosnoot. De dromenvanger is 12cm breed en heeft een totale lengte van 36cm. De dromenvanger wordt in Indonesië gemaakt en is van Sarana. (een gecertificeerd Fairtrade bedrijf met woonaccessoires en cadeau artikelen uit de hele wereld.)

De hemel zit vol met dromen. Goede, maar ook slechte dromen. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web van de dromenvanger. In de morgen glijden ze er af en drogen op in de ochtendzon. Goede dromen wachten in de dromenvanger tot jij ze in je op wilt nemen. Het geloof in de dromenvanger is al heel oud en komt oorspronkelijk van de indianen uit Noord-Amerika. Deze indiaanse traditie is tegenwoordig ook bekend in ander landen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »