Hand Sanitizer NAVULLING!: LOVE - Rose Quartz (200ml)

9,97 €19,95 Op voorraad (2)
Spray in style, rockstyle! Vanaf nu creëer je een moment voor jezelf en geniet van de geur van Rozen & Eucalyptus met LOVING vibes van de Rozenkwarts. terwijl je met deze luxueuze Hand Sanitizer jouw handen reinigt en jezelf (en anderen) beschermt. Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Handgel Love - Rozenkwarts (navulling)

Spray in style... Rockstyle! Vanaf nu creëer je een moment voor jezelf en geniet van de geur van Rozen & Eucalyptus met LOVING vibes van de Rozenkwarts. terwijl je met deze luxueuze Hand Sanitizer jouw handen reinigt en jezelf (en anderen) beschermt.

Deze prachtige edelstenen zorgen voor de lovely vibes en samen met de essentiële olie geven ze een heerlijke geur. De spraylaat geen plakkerig gevoel achter op je handen en je handen voelen zacht aan door de perfecte mix! Door het hoge alcoholpercentage van 80% is het zeer effectieve reiniging.

De spray laat geen plakkerig gevoel achter op je handen en je handen voelen zacht aan door de perfecte mix! Door het hoge alcoholpercentage van 80% is het zeer effectieve reiniging.Rozenkwarts is de steen van liefde en harmonie. Staat voor het hartchakra. Bevordert jouw fantasie en creativiteit.

De transparante, glazen 200ml fles draagt ook bij aan een beter milieu in tegenstelling tot de vele plastic handreinigers.

Let op! in de navulfles zitten geen rozenkwarts stenen. Je hergebruikt de stenen van de reguliere handgel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »