Hand Sanitizer: ZEN - Amethyst (50ml)

12,25 €17,50 Op voorraad (2)
Spray in style... Rockstyle! Vanaf nu creëer je een moment voor jezelf en geniet van de geur van Lavendel & Mint met ZEN vibes van de Amethist. terwijl je met deze luxueuze Hand Sanitizer jouw handen reinigt en jezelf en anderen. Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Spray in style... Rockstyle! Vanaf nu creëer je een moment voor jezelf en geniet van de geur van Lavendel & Mint met ZEN vibes van de Amethist. terwijl je met deze luxueuze Hand Sanitizer jouw handen reinigt. 

Deze prachtige edelstenen zorgen voor de zen vibes en samen met de essentiële olie geven ze een heerlijke geur. De spraylaat geen plakkerig gevoel achter op je handen en je handen voelen zacht aan door de perfecte mix! Door het hoge alcoholpercentage van 80% is het zeer effectieve reiniging.

Amethist bevordert jouw intuïtie en zelfinzicht. Staat voor het voorhoofd- en kruinchakra. Zorgt voor een ontspannen gevoel.

De transparante, glazen 50ml fles draagt ook bij aan een beter milieu in tegenstelling tot de vele plastic handreinigers. Bovendien kun je deze flesjes ook navullen met onze voordelige navulflessen. En als je de de spray toch niet meer wilt navullen kun je het glas recyclen en de edelstenen eruit halen. Doe deze, nadat je ze hebt afgespoeld onder koud water, in het bijgeleverde Rockstyle zakje (roze, goud & eco-friendly!) en zo kun je altijd en overal de edelstenen bij je dragen en genieten van hun weldadige werking.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »