Happy Hippies Ethnic Festival hoops oorbellen goud

84,50 Op voorraad (2)
Deze ethnic Festival hoops oorbellen van Happy Hippies zijn echte eyecatchers. De oorbellen zijn ook in het zilver verkrijgbaar. Happy Hippies is een jong en fris sieradenmerk. Ze produceren ware eyecatchers. Er worden alleen maar echte edelstenen gebruik Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Deze ethnic Festival hoops oorbellen van Happy Hippies zijn echte eyecatchers. De oorbellen zijn ook in het zilververkrijgbaar. 

14k goud verguld op een sterling zilveren onderlaag (1 micron)
Breedte: 33mm
Totale lengte: 45mm

Lees hier hoe je jouw sieraad zo lang mogelijk mooi houdt.

Goudgarantie & verguldservice
Voor alle goud vermeil sieraden geldt 3 maanden goudgarantie. Mocht het goud er binnen deze termijn afslijten, verguld Happy Hippies het item kosteloos opnieuw. Daarnaast geldt voor ieder goud vermeil sieraad een verguldservice. Mocht de dikke gouden laag er in de toekomst afslijten, is het mogelijk het sieraad opnieuw te laten vergulden met dezelfde dikke laag 14k goud. Hierdoor heeft u de voordelen van een echt gouden sieraad, maar door onze zilveren basis een stuk vriendelijkere prijs.

Happy Hippies is een jong en fris sieradenmerk. Ze produceren ware eyecatchers. Er worden alleen maar echte edelstenen gebruikt, waaronder zeer zeldzame varianten. Alle sieraden zijn gemaakt van sterling zilver (925). De gouden collectie is verguld met 14k goud op sterling zilver.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »