Happy Hippies Mandala studs Maansteen goud

47,50 Op voorraad (1)
Deze gouden mandala studs oorbellen met maansteen van Happy Hippies zijn subtiel te dragen of mooi om te combineren met andere oorbellen. Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid.Lees hoe je jouw s Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Deze gouden mandala studs oorbellen met maansteen van Happy Hippies zijn subtiel te dragen of mooi om te combineren met andere oorbellen. 

Materiaal: 14k goud verguld op een sterling zilveren onderlaag (1 micron)
Grootte: 10mm
Steen: 3mm Maansteen

Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid.

Lees hier hoe je jouw sieraad zo lang mogelijk mooi houdt.

Goudgarantie & verguldservice
Voor alle goud vermeil sieraden geldt 3 maanden goudgarantie. Mocht het goud er binnen deze termijn afslijten, verguld Happy Hippies het item kosteloos opnieuw. Daarnaast geldt voor ieder goud vermeil sieraad een verguldservice. Mocht de dikke gouden laag er in de toekomst afslijten, is het mogelijk het sieraad opnieuw te laten vergulden met dezelfde dikke laag 14k goud. Hierdoor heeft u de voordelen van een echt gouden sieraad, maar door onze zilveren basis een stuk vriendelijkere prijs.

Happy Hippies is een jong en fris sieradenmerk. Ze produceren ware eyecatchers. Er worden alleen maar echte edelstenen gebruikt, waaronder zeer zeldzame varianten. Alle sieraden zijn gemaakt van sterling zilver (925). De gouden collectie is verguld met 14k goud op sterling zilver.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »