Negra (avonturen van een Hippie) - Guenter Lansink

15,00 Op voorraad (3)
Guenter is een geboren verhalenverteller. Zijn ezel Negra, hond Baba, de bevlogen Ibicenco’s en de hulpvaardige Afrikanen geven je soms wijze levenslessen. Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Negra, een boekje dat heerlijk leest. Guenter is een geboren verhalenverteller. Zijn ezel Negra, hond Baba, de bevlogen Ibicenco’s en de hulpvaardige Afrikanen geven je soms wijze levenslessen, maar zijn luchtige vertelwijze maakt dit boekje tot een feel-good van begin tot eind.

Een combinatie van het lonkende avontuur, toeval en het noodlot brachten de Duitse Guenter naar plekken als Afrika en Ibiza. Soms zonder een cent op zak, dan weer met genoeg geld om een huisje te bouwen, om vervolgens alles kwijt te raken en weer opnieuw te beginnen. Inmiddels vaart hij met een oude vissersboot langs de kust van Ibiza om toeristen te laten genieten van de schoonheid van het eiland. Onderweg smullen zij van zijn vroegere avonturen. Tijdens de corona­crisis zat hij per ongeluk in quarantaine in Marokko. Dit boek is geschreven op zijn telefoon.

 

Met prachtige tekeningen van Miro Nieuwenhuis width=

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »