Rock your world Full moon auraspray

19,56 €27,95 Op voorraad (5)
Rock your world Full moon aura spray: Verstuif de auraspray rondom je hoofd, in een ruimte, op je yogamat of op je kussen. Een geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je gevoel van wellbeing. De blend bestaat uit een elixir van kristallen en natuurlijk Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Full moon aura spray (Meer zelfliefde) - 50ml

Verstuif de auraspray rondom je hoofd, in een ruimte, op je yogamat of op je kussen. Een geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je gevoel van wellbeing. De blend bestaat uit een elixir van kristallen en natuurlijke etherische oliën. En oh ja, er zitten echte kristallen in de aurasprays! Creëer de ideale balans door de verschillende energieën in huis te harmoniseren.

De volle maan fase symboliseert het einde van een cyclus, een tijd waarin de energie hoog is en gevoelens een hoogtepunt bereiken. De zwoele combinatie van ylang ylang, roos, mandarijn en lavendel versterken je vrouwelijke energie en openen het hartchakra waardoor emoties zoals boosheid, angst en bezorgdheid los gelaten kunnen worden en er meer ruimte ontstaat voor innerlijke rust en zelfliefde. Maansteen is een zachte, vrouwelijk steen, die je helpt met het balanceren van de hormonen. Gebruik de spray of de olie blend dagelijks tot aan de nieuwe maan om je te ondersteunen in het proces van los laten en heling.

  • Helpt boosheid, weerstand, angst en zorgen los te laten
  • Vergroot zelfliefde
  • Opent het hartchakra
  • Versterkt vrouwelijke energie

Ingredients:  ylang ylang, roos, mandarijn, lavendel, Alcohol

Rock Your World, hét selfcare merk van Nederland met kristallen, sprays, rollers en badoliën. Ze geloven in de kracht van kristallen, in de kracht van geur, maar vooral in de kracht die in jou zit. En om die naar boven te brengen, hebben ze producten gecreëerd die de Rock Your World lifestyle compleet maken. Let’s rock this journey together.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »