Zeep Aleppo Nigella (zwarte komijn) (100gr)

2,12 €4,25 Op voorraad (1)
Aleppo zeep (of Alep zeep) is een zuiver plantaardige zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie. Door kenners wordt Aleppo zeep geroemd om haar uitzonderlijke kwaliteit. Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Aleppo zeep (of Alep zeep) is een zuiver plantaardige zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie. Door kenners wordt Aleppo zeep geroemd om haar uitzonderlijke kwaliteit. Aleppo zeep is geschikt voor de dagelijkse reiniging van haar en lichaam. De huid blijft zacht en glad vanwege de hydraterende eigenschappen van de olijfolie. Traditioneel wordt Aleppo zeep in Syrië gebruikt voor huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis.

Aleppo Zeep wordt al sinds zijn oorsprong op dezelfde, traditionele wijze gemaakt. Elke familie gebruikt zijn eigen recept en vervaardigingsmethode, maar wat er over het algemeen gebeurt, is dat biologische olijfolie en biologische laurierbesolie worden gemengd met loog en vervolgens verhit totdat er zeep ontstaat. De zeep wordt in blokken gegoten, gestempeld met het logo van de zeepmaker en vervolgens zes tot negen maanden gedroogd. 

Aanvullende informatie: Gelieve niet te door te slikken en oogcontact vermijden. De zeep laten drogen na gebruik.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »