Risa Sieraden - A Touch of Bohovibe

Ontdek onze collectie van prachtige handgemaakte wikkelarmbanden met een vleugje bohemian vibe. Onze armbanden worden met liefde en plezier gemaakt in Nederland. Hiervoor gebruiken we gerecycled katoen uit de mode-industrie. De bedels zijn gemaakt van hoogwaardig alloy en zijn lood- en nikkelvrij. Of je nu een voorkeur hebt voor ingetogen stijlvolle designs of opvallende kleurrijke prints, bij ons vind je gegarandeerd iets naar jouw smaak. Deze armbanden zijn zowel voor mannen als vrouwen. Vind vandaag nog jouw ideale wikkelarmband. Kijk snel op www.risasieraden.nl

Sinds 2020 verkopen wij de kleurrijke wikkelarmbanden van ‘Esperanza Deseo by fans’ in onze Hip-pie winkel in Sluis. Niet alleen wij zijn sindsdien enthousiast maar de armbanden zijn ook razend populair bij onze klanten. Eind 2023 waren we bij Sylvia (de oprichtster van het merk) in haar winkel in Brielle. Toen kwam ter sprake dat ze haar armbanden helaas niet meer de aandacht kan geven die ze graag wilt.

Wij geloven in de armbanden en hebben daarom besloten om verder te gaan onder de naam: RISA. De naam Esperanza Deseo blijft namelijk onlosmakelijk verbonden met Sylvia vanwege haar mooie kussens die we ook in onze winkel verkopen. Dus sinds januari 2024 zijn wij de eigenaren van risasieraden.nl. Risa staat voor sieraden waar je een glimlach van krijgt.

We bedanken Sylvia voor haar vertrouwen en hebben veel zin om dit merk met veel liefde (vernieuwd) voort te zetten. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »