Retourneren

Het kan altijd zo zijn dat je een product besteld en het niet aan je wensen voldoet. Dit is uiteraard geen probleem. Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje het retourneren. Meld je retour per mail of als je een account hebt aangemaakt via jou eigen portaal. Vervolgens krijg je van ons binnen 2 dagen een bevestiging dat je retour is aangemeld. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van je retouraanmelding dien je de product(en) terug te sturen. We verzoeken je het product in de originele verpakking en samen met de pakbon te retourneren. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Let op! Verstuur het pakket met track & trace (en bewaar het verzendbewijs), alleen dan kunnen wij een eventueel onderzoek doen bij een vermist pakket en de retourzending terugbetalen. Ook kunnen wij een een retourlabel voor je aanmaken (binnen Nederland) tegen een gereduceerd tarief dan dat je bij PostNL betaald. Mocht je dit willen laat dit via mail even weten.

LET OP! Heb je items geshopt met meer dan 50% korting dan kunnen deze helaas niet geretourneerd worden.

Hier onder alle regels op een rijtje voor retour:

  • Stop de meegeleverde pakbon bij de retour order zodat wij weten om welk ordernummer het gaat. Mocht deze pakbon ontbreken stop dan een briefje met je naam erbij.
  • Retour dient zsm en in ieder geval binnen 14 dagen te zijn verzonden.
  • Geretourneerde artikelen dienen in nieuwstaat en ongebruikt te zijn. Dit betekent geen gebruikerssporen, beschadigingen, vlekken, geur (anders dan nieuwgeur) of beschadigde verpakking. Kleding mag gepast worden, maar niet gewassen zijn.
  • Verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Kosten voor vermissing en beschadiging tijdens retourzending zijn tevens voor eigen rekening.
  • Na ontvangst rekenen wij 5 dagen voor verwerking van je retour.
  • Als bij ontvangst van een artikel blijkt dat het niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan zullen wij de retour weigeren. Het artikel zullen wij in dit geval op uw kosten terugsturen.

Retouradres:
Hip-pie.nl
Nieuwstraat 19
4524 EB Sluis
Nederland

Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »