Spaarprogramma

Wij zijn altijd blij als je bij ons in de winkel of in de webshop komt winkelen. En om je daarvoor te bedanken hebben we een spaarsysteem waarbij je punten kunt sparen. Bij iedere euro spaar je 1 punt en bij 100 punten ontvang je al 5 euro korting bij je volgende bestelling. 

Onze klanten die in de winkel komen zijn inmiddels bekend met ons spaarsysteem, maar je kan nu dus ook punten sparen en inwisselen in de webshop. Voor bestaande gebruikers kan dit dus met de huidige spaarkaart die gekoppeld is aan jouw e-mailadres. 

Bij gebruik van de link, die wij hieronder zullen delen, krijg je ook de mogelijkheid om het spaarsysteem als app op je telefoon of tablet te installeren. Je hebt dan altijd je spaarkaart bij de hand op je telefoon of tablet.

Hoe werkt het sparen?
Wanneer je een bestelling in de webshop hebt afgerond en betaald, ontvang je een welkomstmail van Piggy (zo heet ons spaarsysteem). De punten zijn op dat moment al bijgeschreven op je account. Maak je voor de eerste keer gebruik van het Piggy spaarsysteem dan kun je jezelf via de volgende link registreren: https://hip-pie.app.piggy.eu/register  Wil je je nu alvast registreren dan kan dat dat natuurlijk ook met deze zelfde link.

Hoe werkt het innen?
Log in op je account en klik op de gewenste beloning die je wilt verzilveren.
Je kan ook via de volgende link je gewenste beloning innen: https://hip-pie.app.piggy.eu. Je krijgt dan een code toe gemaild die je kan gebruiken in het vakje kortingscode. Je ziet dat dan het gespaarde aantal punten in varianten van 5, 10, 15, 20, 25, 30 of 35 euro zal worden afgetrokken van je bestelling.

Voorbeeld: Je hebt 110 punten in je Piggy-account. Je bent aan het winkelen in onze webshop en je hebt een paar leuke dingen uitgezocht met een totaalwaarde van €50. Je kiest ervoor om 100 spaarpunten te verzilveren. Dit levert je een korting op van €5.  Je ontvangt een code die een korting van 5 euro vertegenwoordigt. Deze vul je in de checkout in bij het kopje kortingscode.

En de producten kosten nu nog slechts €45. Met de overgebleven 10 punten kun je weer verder sparen voor een nieuw tegoed. Voor het overgebleven bedrag van €45 ontvang je uiteraard weer 45 punten die automatisch worden bijgeschreven. In de "app" of via de link: https://hip-pie.app.piggy.eu kan je dit weer terug zien bij je tegoed.

Je kunt zelf kiezen of je een deel van je korting inzet of je volledige korting gebruikt.

Voorbeeld: Je hebt 250 punten. Daarmee kun je een korting innen van 10 euro (200 punten). Of je kiest voor een korting van 5 euro (100 punten) en gebruikt de overige korting voor een volgende aankoop.

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Hip-pie.nl. De spaarpunten hebben geen contante waarde. 

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen. Je kunt dus helaas niet tegelijkertijd digitaal een cadeaubon inleveren en korting van het spaarsysteem gebruiken.

Hoe werkt het met retourneren en Piggy spaarpunten?
De punten die je met het artikel (dat je wilt retourneren) gespaard hebt, worden door ons van je account afgehaald nadat we je retour hebben ontvangen. Heb je eventueel Piggy punten ingewisseld voor korting dan worden deze door ons weer bijgeboekt op jouw account. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »