Over ons

Hi!

Sinds juni 2018 zijn wij de eigenaren van hip-pie.nl. In eerste instantie richtten we ons voornamelijk op evenementen, een pop-up winkel en de webshop. Sinds 15 februari 2020 hebben we een winkel in het gezellige winkelcentrum van Sluis waar iedereen kennis kan maken met onze mooie items.

 “Ik word vrolijk van jullie winkel”, "jullie winkel is anders dan anders" en "wat een lekkere vibe hangt er". Als klanten dat zeggen dan is onze missie geslaagd.

Bij ons vind je fijne feelgood cadeautjes, betaalbare sieraden, accessoires en kleding met een hippievibe waar je happy van wordt zoals Jaase en Banditas. Het liefst verkopen we leuke merken met een mooi verhaal zoals het armbandenmerk 'Stoer' of wat dacht je van 'We love the planet' met mooie producten die goed voor het milieu zijn. 

In onze winkel en webshop vind je uitbundige kleuren, maar ook voor een meer neutrale smaak kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar een leuk cadeautjes voor iemand anders of juist voor jezelf dan ben je bij ons aan het juiste adres. Weet je niet wat je moet geven? Kies dan voor een cadeaubon

Gaan jullie met ons mee op avontuur?
Via onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram houden we jullie op de hoogte! Heb je vragen of suggesties, organiseer je een leuk evenement waar ons concept goed zou passen of heb je een leuk merk dat wellicht bij ons past? Neem gerust contact met ons op. Let's go on a hip-pie adventure.

Liefs Isabelle & Dennis                                                 ↠ We love a hippie life ↞

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »