Sal de Ibiza - Granito zeezout met groene peper en citroen
Informatie
Het zuivere zeezout van Ibiza vermengd met de gedurfde frisheid van citroen en de milde kruidigheid van gemalen groene peperkorrels. Deze verfijnde combinatie van smaken geeft een uitgesproken mediterrane flair aan gegrilde vis en kip. Ook heerlijk voor sauzen en marinades.
Ingrediënten: Zeezout (ongeveer 60%), gemalen groene peperkorrels, citroenschil en citroenolie - citrus limonum (ongeveer 40%)
SAL de IBIZA ‘produceert’ een lijn van prachtige zout producten, allemaal gemaakt van 100% zeezout van de hoogst mogelijke kwaliteit. SAL de IBIZA wordt uitsluitend met de hand geoogst in het natuurgebied "Parc Natural de ses Salines d'Eivissa". Het bevat geen additieven of bewaarmiddelen, noch ondergaat enige vorm van verfijning, anders dan langzaam drogen in de zon en het zachte slijpen in oude stenen molens, waardoor het zout van SAL de IBIZA zijn meer dan 80 essentiële mineralen en oligo-elementen (zijn sporenelementen van mineralen) behouden. “Sal de IBIZA, made from the Sea by the Sun”.