De Rotterdamse illustrator en kunstenaar Ferdy Remijn ('86) maakt fijne gedetailleerde pentekeningen van (wilde) dieren. Zijn werk kenmerkt zicht door realistische 'haar voor haar' tekeningen.  De dieren combineert hij vaak met insecten of vreemde elementen uit de natuur. Hierdoor voelt zijn kunst zowel realistisch als fantasierijk aan. Vaak zit er ook een leuke gimmick in zijn tekening.

Hij begon al op jonge leeftijd met tekenen door zijn fantasieen in zijn hoofd op papier te zetten. Een uitlaatklep om zijn ideeen te delen met anderen. Met zijn werk wil hij laten zien hoe interessant dieren kunnen zijn.  

We verkopen diverse canvastassen met zijn print. Wat dacht je van de Sea Horn. Die hij speciaal ontwierp voor Oostburg, zijn huidige woonplaats. Hij combineerde de Eenhoorn (het toonbeeld van Oostburg) met het zeepaardjes om de verbinding tussen Oostburg en de zee / zeeland aan te duiden. We verkopen postkaartenen A5 kaarten die leuk zijn om naar iemand te versturen of om in een mooie lijst te hangen aan de muur. Of kies voor een uniek stukje kunst aan je muur en ga voor de A4-print. 

"Het is bijzonder om Ferdy aan het werk te zien. Met uiterste concentratie en precisie werkt hij aan zijn tekeningen. Hij doet dat vooral in zijn eigen atelier maar we hebben ook al eens het geluk gehad dat hij in onze winkel kwam werken. Bijzonder om te zien hoe gerfocust hij kan werken in het midden van een drukke winkel." 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »