Sal de Ibiza - Granito zeezout met Hibiscus

7,95 Op voorraad (11)
Het zuivere zeezout van Ibiza vermengd met hibiscusbloemen. Dit zeezout van Sal de Ibiza is verrijkt met hibiscusbloemen. De hibiscusbloemen geven het geheel een licht pittige, friszure smaak. Daarom is deze mix uitermate geschikt voorde marinade van wild Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Het zuivere zeezout van Ibiza vermengd met hibiscusbloemen. Dit zeezout van Sal de Ibiza is verrijkt met hibiscusbloemen. De hibiscusbloemen geven het geheel een licht pittige, friszure smaak. Daarom is deze mix uitermate geschikt voorde marinade van wild- en visgerechten. Of maak een heerlijke vinaigrette.

Ingrediënten: Zeezout (circa 60%), hibiscusbloesems (circa 40%)

Sal de Ibiza ‘produceert’ een lijn van prachtige zout producten, allemaal gemaakt van 100% zeezout van de hoogst mogelijke kwaliteit.Het zout wordt uitsluitend met de hand geoogst in het natuurgebied "Parc Natural de ses Salines d'Eivissa". Het bevat geen additieven of bewaarmiddelen. Het zout wordt langzaam gedroogd in de zon waardoor het zout van SAL de IBIZA zijn meer dan 80 essentiële mineralen en oligo-elementen (zijn sporenelementen van mineralen) behoudt. “Sal de Ibiza, made from the Sea by the Sun”.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »