Zaaibare kerstkaart - Xmas eekhoorn (bloemenmix)

1,47 €2,95 Op voorraad (4)
Een mooie plantbare kerstkaart met envelop. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen uit. Je stuurt dus eigenlijk een bosje bloemen per post. Lees meer
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzenden > €75 in NL
  • Gratis verzenden > €100 in BE
  • Cadeautje bij bestelling boven €20

Informatie

Een mooie plantbare kerstkaart met envelop. 

Deze kaart van Bloom your message is gemaakt van bloeipapier. Dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoenresten waar bloemenzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen uit. Je stuurt dus eigenlijk een bosje bloemen per post.

BLOOM your message wil met haar producten mensen verrassen, doen verbazen en een geluksgevoel geven. In de filosofie van BLOOM kan dit alleen als er een juiste balans gevonden wordt tussen ecologische, economische en sociale belangen. Verantwoord ondernemen staat bij BLOOM dan ook hoog in het vaandel.

 

De wenskaarten van Bloom your message zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »